Lokala servicebolag

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB levererar mångsidiga säkerhetstjänster till kunder. Kontoret ligger i Åkersberga. Vi utför och tillverkar till exempel olika typer av nycklar och lås samt larm-, kamera- och låsinstallationer. Vi erbjuder också säkerhetsrådgivning och låsöppningar.
Bromma Fönsterputs AB

Bromma Fönsterputs AB

Bromma Fönsterputs är sedan 1952 ett av Sveriges ledande företag inom fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi utför arbeten på platser där få andra kommer åt och vi har alla certifikat och all utrustning som krävs för utmanande uppdrag på hög höjd. Vi har erfarenhet från flera av Sveriges mest komplexa byggnader och den erfarenheten tar vi med oss till alla typer av projekt, från fönsterputs och inspektionsarbeten till fasadtvättar eller andra typer av uppdrag. Vi är både ISO-certifierade och Svanenmärkta.
Cemi AB

Cemi AB

Cemi AB är ett företag som levererar fastighetsförvaltning och -skötsel till våra kunder sedan år 1999. Idag sysselsätter vi ca 100 medarbetare som utgår alltid från kunders behov. Vi har erfarenhet av både privata och offentliga uppdrag och våra kunder är till exempel kommuner och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att alltid överträffa kunders förväntningar och på så sätt ha nöjda kunder.
Crendo

Crendo

Crendo har funnits på marknaden sedan 2003 och vi utvecklar ständigt våra tjänster. Vår affärsidé genomsyrar vår verksamhet och lyder: Crendo skall genom partnerskap erbjuda fastighetsägare och deras kunder en komplett organisation inom fastighetsförvaltning.
--
Driftia

Driftia

Peter Almroth, Rickard Gileborn och Tapio Kainulainen startade företaget 1993. Vi lovar dig att göra vårt bästa för att utföra rätt åtgärd vid rätt tillfälle och till rätt pris. Den målsättningen har vi eftersom vi anser att det är ett av de enkla men nödvändiga recepten för ett professionellt och dessutom kostnadseffektivt fastighetsägande.
F.T Drift

F.T Drift

FT Drift AB startades 1999 och har som inriktning att arbeta med fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel. Med kunder inom hela Stockholmsområdet, kvalitet och kundnöjdhet som ledstjärna i det dagliga arbetet, har vi en god tillväxt att se fram emot. Vi ska erbjuda kostnadseffektiv och långsiktigt tillförlitlig fastighetsdrift för kommersiella lokaler, bostadsrättsföreningar samt privatvärdar med motiverad och kompetent personal för att nå hög kundtillfredsställelse.
FF Fastighetsservice

FF Fastighetsservice

FF Fastighetsservice hjälper er med fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976 med anor från Fastighetsarbetsgivarnas förbund som sedermera blev Almega. FF har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare. FF har korta beslutsvägar och låga overheadkostnader samt att vi kan med en stark och slimmad organisation hålla en tät dialog och kommunikation med leverantörer kunder och personal. Vi har många års erfarenhet i bolaget och många avtal som löpt sedan 70-talet som vi fortfarande förvaltar än i dag.
Fönsterputskåren

Fönsterputskåren

På Fönsterputskåren är vi specialister på butiks och entréglas. Vi anpassar fönsterputsen efter dina behov och önskemål. Hör av dig till oss så får du ett riktigt bra erbjudande!
Förvaltnings AB Graden

Förvaltnings AB Graden

Förvaltnings AB Graden startades 1993. Vi kan hjälpa dig med bokföring, fastighetsförvaltning samt med redovisning. På så sätt får du mer tid över till andra uppgifter inom er förening.
Gröna Gården

Gröna Gården

Gröna Gården är ett företag som bildades 1997. Vi erbjuder våra kunder en total lösning när det gäller utemiljö. Företaget är väl etablerat och har i dag kunder runt om i hela Skåne.
Höga Kusten Skog & Fastighet

Höga Kusten Skog & Fastighet

HKSF är ett entreprenadföretag som startade 2013. Vi hjälper i huvudsak kommuner och regioner med skötsel av utemiljöer, men har också uppdrag av bostadsrättsföreningar och privata fastighetsbolag. Vi kännetecknas av flexibilitet och söker alltid efter de smartaste lösningarna för både beställare och entreprenör. Det gör att vi kan skräddarsy utförandet efter just dina skötselbehov.
Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB grundades 2003 med en fast övertygelse att tiden var mogen för en personligare fastighetsförvaltare som verkligen tar kundens önskemål och problem på allvar. Vi är en förvaltare med ett äkta engagemang, vår organisation är effektiv och slimmad för att garantera dig en hög servicenivå.
Optimal Service Sverige

Optimal Service Sverige

Optimal Service grundades 2005. Vi tar oss an allt inom kommersiella fastigheter, köpcentrum och gallerior, bostadsrättföreningar, restauranger, kontor- och industrifastigheter och tillhandahåller hela spektrat av tjänster som har med skötsel, drift, teknisk- och ekonomisk förvaltning att göra.
Ostkustens Trädgårdsservice

Ostkustens Trädgårdsservice

Ostkustens Trädgårdsservice i Kalmar anlägger och sköter om gröna ytor åt privatpersoner och näringsidkare. Vi utför allt från trädfällning, beskärning och gräsklippning till stenläggning, dränering och markarbeten.
PART Fastighetsförvaltning AB

PART Fastighetsförvaltning AB

PART Fastighetsförvaltning AB vänder sig till fastighetsägare och deras hyresgäster främst i södra Halland och norra Skåne och erbjuder teknisk och ekonomisk förvaltning. Genom egen personal och lokalt förankrade underentreprenörer utförs tjänsterna med engagemang, kompetens, erfarenhet och personlig service.
Princip Redovisning

Princip Redovisning

Princip Redovisning AB erbjuder komplett Ekonomisk Förvaltning av er bostadsrättsförening. Få hjälp med allt från pantförskrivningar till lägenhetsöverlåtelser, årsredovisningar med mera. Vi kan även ta över administrationen av avgifts- och hyresaviseringar.
Renew Service

Renew Service

Vi på Renew Service hjälper bostadsrättsföreningar och dess styrelser med att bevara värdet i sina fastigheter och skapa trivsel för sina medlemmar genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi är störst på förvaltning i vår region med expertis inom alla områden.
Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB erbjuder fastighetsförvaltning och -skötsel till kommunala och privata fastighetsägare och företaget grundades år 2001. Vi förvaltar till exempel bostäder, skolor och kontor och vi fungerar i Storstockholm och Mälardalen. Vi levererar administrativt, ekonomiskt och tekniskt förvaltning av fastigheter samt teknisk och utomhusskötsel. Vi ligger fokus på hög kvalitet och bra miljöval. Vårt syfte är att ha personlig service i varje fastighet med vår skicklig personal så att fastigheter är i trygga händer.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tar uppdrag inom trädgårdsskötsel, mark- och grönanläggning samt maskinsopning i Stockholm med närområden. Verksamheten baserar på bra kommunikation och ett förstklassigt utförande. Företag, kommuner och privata bostadsföreningar är våra kunder.
Tomina

Tomina

Tomina är en av Sveriges ledande leverantörer av fastighetsnära stödtjänster. Vi rengör glasytor och fasader, vi reparerar, snöröjer och sköter gröna utemiljöer. Vår verksamhet startade 1994 och vi erbjuder även konsultation av våra tjänster till fastighetsägare och arkitekter för att skapa goda förutsättningar för modernt fastighetsunderhåll.
Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB är ett familjeföretag som har funnits på marknaden sedan 1990. Vår långa erfarenhet ger oss den bästa kompetensen för att hjälpa er på bästa sätt. Några av våra kunder har varit med oss sedan starten för 31 år sedan och detta är hur vi vill jobba – med en långsiktig relation som bygger på respekt och kunskap. Lite som det sedan länge utdöda systemet med en gårdskarl vill vi att våra kunder skall känna ett stort förtroende för våra fastighetsskötare.
Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst är ett familjeföretag som grundades redan år 1960. Vårt huvudkontor ligger i Västerås, Sverige. Vi erbjuder fastighets- och utomhusskötsel samt byggservice, renovering och övriga tjänster. Vi sköter om fastigheter runt året och utförockså allt från kortare till flera månaders uppdrag. Våra medarbetare strävar efter flexibilitet, effektivitet och miljövänlighet i alla uppdrag.