Lokala servicebolag

Din Vaktmester

Din Vaktmester

Din Vaktmester är en totalleverantör av drift- och vakttjänster för kommersiella fastigheter, offentliga byggnader, bostadsföreningar och delägare i Trondheim och omegn. Inklusive städning, trädgårdsarbete och byggtjänster. Vi gör vårdtjänsten enkel och funktionell genom att anpassa vårt erbjudande till dina behov! Vi kan peka på lång erfarenhet, gedigen kompetens och bra utrustning! Med många bra referenser och nöjda kunder är du i säkra händer.
Rene Bygårder

Rene Bygårder

Rene Bygårder AS är ett dotterbolag till Rene Trapper AS, som är Norges största företag inom trapptvätt. Vi har drivit vårdtjänster i över 12 år och utför för närvarande flerbostads- och städarbeten för hundratals bostadsrätter och bostadsföreningar i Oslo, Asker och Bærum. Vårt mål är att vara det mest professionella företaget i vår bransch när det gäller kvalitet, punktlighet, uppföljning av våra kunder och våra anställda.
Rene Trapper

Rene Trapper

Rene Trapper AS är Norges största aktör inom trapptvätt och rengör för närvarande mer än 7500 trapphus varje månad. Det är mycket viktigt för oss att alla våra kunder är nöjda med städningen. Vi utför trapprengöringen på ett noggrant sätt, där arbetet alltid och utan undantag utförs vid överenskommen tid! Vårt mål är att vara det mest professionella företaget i vår bransch när det gäller kvalitet, punktlighet, uppföljning av vår kunder och uppföljning av våra anställda.