Lokala servicebolag

Jurvelin

Jurvelin

Kiinteistöhuolto Jurvelin är ett konglomerat inom fastighetssektorn som verkar i Uleåborgs ekonomiska område. Vår expertis är långsiktiga, funktionella och effektiva tjänster relaterade till boendekomfort och att bevara värdet på fastigheter. Vi erbjuder fullservice underhåll av fastigheter, städtjänster och byggnadstjänster för bostäder, kommersiella och industriella fastigheter.
Meranti

Meranti

Meranti är en välkänd städproffs. Våra kunder är både stora och små företag och organisationer från olika branscher samt hushåll. Vår kunniga personal och effektiva processer garanterar våra kunder högkvalitativa, kostnadseffektiva och pålitliga städtjänster. Vår expertis inom städbranschen är omfattande. Det är viktigt för oss att våra tjänster också är miljömässigt hållbara.
Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli är en professionell leverantör av städtjänster i Uleåborgsregionen. Vårt trumfkort är snabba åtgärder eftersom vi svarar snabbt på dina städbehov. Vi betjänar främst bostadsaktiebolag och företag. Du kan beställa en städning som en kontinuerlig underhållsstädning som baserar sig på ett avtal. Vi utför även engångsstädningar och grundliga storstädningar i hushåll.