Lokala servicebolag

Bromma Fönsterputs AB

Bromma Fönsterputs AB

Bromma Fönsterputs är sedan 1952 ett av Sveriges ledande företag inom fönsterputs och höghöjdsarbeten. Vi utför arbeten på platser där få andra kommer åt och vi har alla certifikat och all utrustning som krävs för utmanande uppdrag på hög höjd. Vi har erfarenhet från flera av Sveriges mest komplexa byggnader och den erfarenheten tar vi med oss till alla typer av projekt, från fönsterputs och inspektionsarbeten till fasadtvättar eller andra typer av uppdrag. Vi är både ISO-certifierade och Svanenmärkta.
Driftia

Driftia

Peter Almroth, Rickard Gileborn och Tapio Kainulainen startade företaget 1993. Vi lovar dig att göra vårt bästa för att utföra rätt åtgärd vid rätt tillfälle och till rätt pris. Den målsättningen har vi eftersom vi anser att det är ett av de enkla men nödvändiga recepten för ett professionellt och dessutom kostnadseffektivt fastighetsägande.
F.T Drift

F.T Drift

FT Drift AB startades 1999 och har som inriktning att arbeta med fastighetsförvaltning och fastighetsskötsel. Med kunder inom hela Stockholmsområdet, kvalitet och kundnöjdhet som ledstjärna i det dagliga arbetet, har vi en god tillväxt att se fram emot. Vi ska erbjuda kostnadseffektiv och långsiktigt tillförlitlig fastighetsdrift för kommersiella lokaler, bostadsrättsföreningar samt privatvärdar med motiverad och kompetent personal för att nå hög kundtillfredsställelse.
Fönsterputskåren

Fönsterputskåren

På Fönsterputskåren är vi specialister på butiks och entréglas. Vi anpassar fönsterputsen efter dina behov och önskemål. Hör av dig till oss så får du ett riktigt bra erbjudande!
Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB grundades 2003 med en fast övertygelse att tiden var mogen för en personligare fastighetsförvaltare som verkligen tar kundens önskemål och problem på allvar. Vi är en förvaltare med ett äkta engagemang, vår organisation är effektiv och slimmad för att garantera dig en hög servicenivå.
Princip Redovisning

Princip Redovisning

Princip Redovisning AB erbjuder komplett Ekonomisk Förvaltning av er bostadsrättsförening. Få hjälp med allt från pantförskrivningar till lägenhetsöverlåtelser, årsredovisningar med mera. Vi kan även ta över administrationen av avgifts- och hyresaviseringar.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tar uppdrag inom trädgårdsskötsel, mark- och grönanläggning samt maskinsopning i Stockholm med närområden. Verksamheten baserar på bra kommunikation och ett förstklassigt utförande. Företag, kommuner och privata bostadsföreningar är våra kunder.