Lokala servicebolag

Aluetalonmies A. Koskela

Aluetalonmies A. Koskela

Regionala servicemannen A. Koskela erbjuder mångsidiga tjänster inom fastighetsskötsel och husteknik, sanering, markanläggning och städning i Tavastehusregionen. Våra kunder är såväl husbolag som privathushåll. Vi har rikligt med erfarenhet, utbildning och utrustning för att kunna utföra arbetet hemåt!
Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB levererar mångsidiga säkerhetstjänster till kunder. Kontoret ligger i Åkersberga. Vi utför och tillverkar till exempel olika typer av nycklar och lås samt larm-, kamera- och låsinstallationer. Vi erbjuder också säkerhetsrådgivning och låsöppningar.
Cemi AB

Cemi AB

Cemi AB är ett företag som levererar fastighetsförvaltning och -skötsel till våra kunder sedan år 1999. Idag sysselsätter vi ca 100 medarbetare som utgår alltid från kunders behov. Vi har erfarenhet av både privata och offentliga uppdrag och våra kunder är till exempel kommuner och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att alltid överträffa kunders förväntningar och på så sätt ha nöjda kunder.
EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu Oy tillhandahåller pålitliga tjänster för fastighetsservice och städning i Seinäjoki och Ilmajoki. Arbetet utförs avtalsenligt efter kundernas behov. Vi utför fastighetsservice och städning som enskilda uppdrag eller inom ramen för mer omfattande servicehelheter.
Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy tillhandahåller förstklassig fastighetsservice i Eurajoki – Raumo – Luvia och Björneborg. Målet med vårt arbete är en välskött fastighet och snygg omgivning som höjer fastighetens värde samt ökar bekvämheten och trivseln för de boende.
Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelu Oy är ett företag som grundades år 2011 i Åbo. Vi är specialiserade på bostadsaktiebolags- och företagssaneringar. Våra tjänster omfattar vida saneringar till både interiörer och utomhus samt mindre renoveringsarbeten. I vår verksamhet strävar vi alltid efter hög kvalitet, kvalificerad utförande och service som utgår från kunders behov. Vi kan erbjuda en vid servicehelhet även för krävande behov i samarbete med våra partners.
Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy har erbjudit pålitliga fastighetsservice- och städningstjänster sedan år 1999. Vi tjänar fastighetsägare och lokalernas användare i Egentliga Finland. Våra starka sidor är service med hög kvalitet, kunnig och motiverad personal samt flexibilitet utifrån kunders behov. Vårt mål är att uppnå väl hållna lokaler och nöjda kunder. Nästan alla våra kunder är långvariga avtalskunder vars behov vi försöker besvara mångsidigt och flexibelt med hjälp av vårt lokala nätverk av underleverantörer.
Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola Oy tillhandahåller fastighetsservice i Villmanstrand. Våra tjänster omfattar bl.a. fastighetsservice, renhållning av gårdsplaner, städning och lägenhetsreparationer. Våra kunder är bostadsaktiebolag samt affärs- och hyresfastigheter. De längsta kundrelationerna går över 40 år tillbaka!
Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen tillhandahåller som namnet säger fastighetsservicetjänster i Lahtis med 20 års erfarenhet. Vi är inriktade på skötsel av gårds- och grönområden både sommar- och vintertid, samt på tekniskt underhåll och städning inomhus.
Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu är ett lokalt och smidigt fastighetsföretag grundat 1989. Vi är specialiserade på underhåll av bostadsfastigheter och vi tjänar också affärs- och industrifastigheter. Stark yrkesstolthet och hög kvalitet är hörnstenarna i vår service. Vårt löfte är: Vi upptäcker, vi tar hand om, vi vårdar.
Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu är ett företag som grundades år 1998 i Kotka. Vi tillhandahåller fastighetsservice och skötsel av gårdsplaner, bygger och renoverar, utför elarbeten och tar hand om städning och renhållning samt tillhandahåller tjänster som kvartersgårdskarlar.
Lappeen Huoltomestarit

Lappeen Huoltomestarit

Förstklassiga och alltomfattande tjänster för skötsel av bostads-, affärs- och industrifastigheter och omgivningarna kring dem i Södra Karelen sedan 1976. Verksamheten certifierades år 2018 enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2015.
Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut är ett fastighetsskötselbolag som erbjuder full service med över 40 års branscherfarenhet. Vårt verksamhetsområde omfattar hela Vasa. Vi är en stark och självständig lokal aktör, vilket innebär agilt beslutsfattande och snabb hjälp i nödsituationer.
Moxley

Moxley

Moxley Oy är ett effektivt servicebolag som förutom fastighetsskötsel utför reparationsarbeten i Vanda och Helsingfors.
Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet är ett fastighetsservicebolag som grundades år 1991. Verksamheten omfattar fastighetsservice och -underhåll, renovering, städning samt transport- och avfallshanteringstjänster i Borgå, Sibbo och Lovisa.
Purkat

Purkat

Purkat Oy är det största privata fastighetsservicebolaget i Lojoregionen. Purkat Oy är en kundinriktad och betrodd leverantör av alltomfattande fastighetsservicetjänster. Verksamhetsområdet täcker hela Västra Nyland men våra huvudmarknader finns inom Lojo ekonomiska region.
Savon Talohoito

Savon Talohoito

Savon Talohoito, känt även som STH, sysselsätter över 40 proffsiga fastighetsskötare i S:t Michel. Vi erbjuder våra kunder fastighetsskötsel, städning, maskinarbeten och andra underhållsarbeten med 30 års erfarenhet.
Siivouslinja

Siivouslinja

Siivouslinja tillhandahåller företag och fastighetsbolag städtjänster i Tavastehusregionen. Vi har varit leverantör av mångsidiga städtjänster sedan år 2002 och våra proffsiga tjänster omfattar såväl städning av företag och fastigheter som beställningsstädningar.
Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB erbjuder fastighetsförvaltning och -skötsel till kommunala och privata fastighetsägare och företaget grundades år 2001. Vi förvaltar till exempel bostäder, skolor och kontor och vi fungerar i Storstockholm och Mälardalen. Vi levererar administrativt, ekonomiskt och tekniskt förvaltning av fastigheter samt teknisk och utomhusskötsel. Vi ligger fokus på hög kvalitet och bra miljöval. Vårt syfte är att ha personlig service i varje fastighet med vår skicklig personal så att fastigheter är i trygga händer.
Talosyke

Talosyke

Talosyke producerar den bästa omsorgen för din fastighet. Vår mission är enkel: att säkerställa varje kund bästa möjliga service och slutresultat. I allt det vi gör strävar vi efter att hjälpa våra kunder att bevara värdet på sin fastighetsegendom.
Tankkipojat

Tankkipojat

Tankkipojat har gett sina kunder i Åbo och närkommunerna service sedan år 1959. Vi tillhandahåller sugbilstjänster, snö- och underhållstjänster och andra transporttjänster med alltomfattande utrustning och med den yrkesskicklighet vi byggt upp under flera år.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tar uppdrag inom trädgårdsskötsel, mark- och grönanläggning samt maskinsopning i Stockholm med närområden. Verksamheten baserar på bra kommunikation och ett förstklassigt utförande. Företag, kommuner och privata bostadsföreningar är våra kunder.
Tuiran Kiinteistöpalvelu

Tuiran Kiinteistöpalvelu

TKP är inriktat på fastighetsservice och byggtjänster i Uleåborg med närområden. Vi tillhandahåller förstklassiga helhetstjänster för företag och privata hushåll. Sakkunskap, pålitlighet och förstklassigt utförande är kännetecken på vårt företag och faktorer bakom kundnöjdheten!
Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä Oy grundades år 1989. Verksamheten baserar sig på kundinriktad service och lång branscherfarenhet. Vi tillhandahåller våra kunder alltomfattande fastighetsservice från skötsel av gårdsområden till tekniskt underhåll och städning.
Urakointi Kaise Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Urakointi Kaise Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Urakointi Kaise, dvs. Kanta-Hämeen Kiinteistöala är inriktat på mångsidig fastighetsservice och markanläggning i Tavastehusområdet. Vi är en lokal leverantör av tjänster inom fastighetsservice och markanläggning. I Tavastehus med omgivningar har vi redan hand om ca 100 husbolag och affärsfastigheter.
Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy är ett bolag som satsar kraftigt på fastighetsskötsel. Vi har serviceavtal med bostads- och fastighetsaktiebolag och industrifastigheter samt andra kunder som behöver tjänster av olika grad i Valkeakoskiregionen. Snabbt reagerande, bra kvalitet och kundnärhet är våra prioriteringsområden. Vi samarbetar tätt med boende och disponenter.
Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst är ett familjeföretag som grundades redan år 1960. Vårt huvudkontor ligger i Västerås, Sverige. Vi erbjuder fastighets- och utomhusskötsel samt byggservice, renovering och övriga tjänster. Vi sköter om fastigheter runt året och utförockså allt från kortare till flera månaders uppdrag. Våra medarbetare strävar efter flexibilitet, effektivitet och miljövänlighet i alla uppdrag.
Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy grundades år 2010 och är inriktat på fastighetsskötsel samt sten- och markanläggning. Vi är infödda Tammerforsbor men idag har vi hall och kontor i Ylöjärvi. Vi driver verksamheten i huvudsak i Tammerfors med närkommuner.