Paikalliset huoltoyhtiöt

Bromma Fönsterputs

Bromma Fönsterputs

Vuonna 1952 perustettu Bromma Fönsterputs on yksi Ruotsin johtavista ikkunanpesuyrityksistä. Yritys on erikoistunut toimimaan haastavissa ja korkeissa kohteissa, joissa vaaditaan erikoiskalustoa sekä kokemuksen tuomaa vankkaa osaamista. Kokemusta löytyy monimutkaisten rakennusten ikkunoiden pesusta sekä julkisivujen huolto- ja kunnostustöistä. Yritykselle on myönnetty Joutsenmerkki ja toiminta on ISO-sertifioitua.
Driftia

Driftia

Peter Almroth, Rickard Gileborn ja Tapio Kainulainen perustivat yrityksen vuonna 1993. Driftia lupaa tarjota markkinoiden parhaimman hinta-laatusuhteen. Hyvin toimiva kiinteistönhoito on erityisen tärkeä osa-alue ammattimaisessa ja kustannustehokkaassa kiinteistönomistuksessa.
F.T Drift

F.T Drift

FT Drift AB aloitti toimintansa vuonna 1999. Meillä on asiakkaita koko Tukholman alueella. Laadukkuus ja asiakastyytyväisyys ovat päivittäisen työmme kulmakiviä, ne tukevat yhtiömme kasvua. Tarjoamme kustannustehokasta, pitkäjännitteistä sekä luotettavaa kiinteistönhoitoa liikekiinteistöille ja taloyhtiöille. Motivoituneella ja pätevällä henkilöstöllä on toiminnassamme elintärkeä rooli.
Fönsterputskåren

Fönsterputskåren

Fönsterputskåren on puhtaiden liike- ja näytetilojen ikkunoiden asiantuntija. Me räätälöimme ikkunanpesupalvelumme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja saat vastustamattoman tarjouksen!
Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB perustettiin vuonna 2003 ajatuksella, että aika oli kypsä henkilökohtaisemmalle kiinteistönhoitajalle, joka todella ottaa asiakkaan toiveet ja ongelmat vakavasti. Olemme kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka sitoutuminen on aitoa. Tehokas organisaatiomme takaa korkean palvelutason.
Princip Redovisning

Princip Redovisning

Tarjoamme täyden palvelun taloushallinnon palvelut vuokrakiinteistöjen omistajille. Palveluihimme kuuluvat mm. asuntolainoituksien siirrot, vuosikertomukset ja meille voit ulkoistaa vuokrien- ja vuokra-asuntoilmoitusten hallinnoinnin.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tarjoaa ulkoalueiden hoitoa, maa- ja viherrakentamista ja konetöitä Tukholman alueella. Toimintamme perustuu hyvään kommunikaatioon ja laadukkaaseen työn jälkeen. Asiakkaitamme on yritykset, kunnat ja yksityiset asuinyhteisöt.