Paikalliset huoltoyhtiöt

Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu on 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.
Pirkanmaan Duo siivouspalvelut Oy

Pirkanmaan Duo siivouspalvelut Oy

Duo siivouspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu pirkanmaalainen siivousalan yritys. Meiltä saa monipuoliset siivouspalvelut eri kiinteistötyypeille. Olemme toimintavuosien aikana laajentuneet yhdeksi merkittävimmistä alan tekijöistä Pirkanmaan alueella. Yrityksemme vahvuus on ennen kaikkea tinkimättömässä ammattitaidossa, joka näkyy paitsi siivoustyön laatuna myös arvostuksena työtä ja työntekijöitämme kohtaan.
Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy on vuonna 2010 perustettu kiinteistönhoitoon sekä kivi- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Olemme alun perin paljasjalkaisia Tamperelaisia, vaikka nykyään hallimme ja toimistomme löytääkin Ylöjärveltä. Toimimme pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa.