Paikalliset huoltoyhtiöt

Cateva

Cateva

Catevan ammattilaiset ovat apunasi oli kyse sitten kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen tai viher- ja maanrakentamiseen liittyvistä tarpeista. Meiltä hoituvat myös kosteuskartoitukset ja infraurakat. Saat meiltä avun niin pieniin pikatöihin kuin laajempiin urakoihinkin. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä.
EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa luotettavasti kiinteistöhuollot ja siivoustyöt Seinäjoen ja Ilmajoen seudulla. Toimimme asiakkaan tarpeiden ja laadittujen sopimusten mukaan. Suoritamme kiinteistöhuollot ja siivoukset tilapäisinä keikkatöinä tai laajempina palvelukokonaisuuksina.
Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltoa alueilla Eurajoki – Rauma – Luvia ja Pori. Työmme tavoite on hyvin huollettu kiinteistö ja siisti ympäristö, jotka lisäävät kiinteistön arvoa, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä.
Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu turkulainen saneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee taloyhtiöiden ja yritysten remonttitarpeissa. Toteutamme niin laajat saneerausurakat sisä- ja ulkotiloissa kuin yksittäiset, pienemmät remonttityöt. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun, ammattitaitoiseen toteutukseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden vaativiinkin tarpeisiin.
Janitor

Janitor

Vuonna 1989 perustettu Janitor on kasvanut merkittäväksi kiinteistöhoidon toimijaksi Hyvinkäällä. Toimimme paikallisesti, tarjoten aina parasta palvelua. Tavoitteenamme on olla pitkäkestoinen kiinteistöhoidon kumppani yhtiöllesi kiinteistöhuollossa, siivouksessa ja sähkötöissä.
Jurvelin

Jurvelin

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys, jonka keskeistä osaamista ovat pitkäjänteiset, toimivat ja tehokkaat asumisviihtyvyyteen sekä kiinteistön arvon säilyttämiseen liittyvät palvelut. Tarjoamme täyden palvelun kiinteistöhuoltoa, siivouspalveluita sekä talotekniikan palveluita asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille.
Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Kanta-Hämeen Kiinteistöala on keskittynyt monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin, siivouspalveluihin sekä maanrakennustöihin Hämeenlinnan alueella. Paikalliset kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita tarjoavat yritykset Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy, Aluetalonmies A. Koskela Oy, Siivouslinja Oy ja Kiinteistöpalvelu Kariniemi Oy ovat yhdistyivät toimimaan Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy:n nimen alla.
Kiinteistöhoito Juhala Oy

Kiinteistöhoito Juhala Oy

Olemme vuonna 1992 perustettu kiinteistöhuoltoon erikoistunut perheyritys. Asiantuntevat kiinteistöhuollon ammattilaisemme palvelevat Turun seudulla. Palvelemme taloyhtiöitä ja liike- sekä teollisuuskiinteistöasiakkaita laadukkaasti ja jokaisen tarpeiden mukaan. Palvelumme kattaa kaikki kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät palvelut. Lisäksi teemme pienimuotoisia maanrakennustöitä, pienrakentamis- ja remonttitöitä sekä viheralueiden muokkauksia. Kauttamme järjestyy myös puutarhuripalveluja.
Kiinteistöhuolto 3 J

Kiinteistöhuolto 3 J

Kiinteistöhuolto 3 J on toiminut kiinteistöhuoltoalalla kymmeniä vuosia. Hoidamme kaikki kiinteistöhuollon palvelut pienissä ja suurissa kohteissa. Työmme teemme aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat myös perinteiset kaivuu- ja maanrakennustyöt taidokkaasti ja tehokkaasti tehtynä sekä viemärikuvaukset tallentavalla kameralla.
Kiinteistöhuolto Honkapää

Kiinteistöhuolto Honkapää

Kiinteistöhuolto Honkapää on Kangasalla toimiva ketterä ja nopeasti reagoiva yrittäjävetoinen huoltoyhtiö, jonka hyvä maine kumpuaa kymmenien vuosien aikana tehdystä huolellisesta työstä. Teemme työmme ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. Meille turvallinen, viihtyisä ja hyvin hoidettu piha on kunnia-asia.
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy on tuottanut luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja jo vuodesta 1999. Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja toimitilojen käyttäjiä Varsinais-Suomen talousalueella. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan, joiden myötä tavoitteenamme on saavuttaa hyvin hoidetut kiinteistöt ja tyytyväiset asiakkaat. Lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, joiden tarpeita pyrimme palvelemaan monipuolisesti ja joustavasti paikallisen alihankkijaverkostomme tuella.
Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola Oy tarjoaa kiinteistöjen huoltopalveluja Lappeenrannassa. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistönhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito, siivous sekä huoneistokorjaukset. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt sekä liike- ja vuokrakiinteistöt. Pitkäaikaisimmat kohteet ovat olleet hoidossamme yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta!
Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen tarjoaa nimensä mukaisesti kiinteistöhuoltopalveluja Lahden alueella jo 20 vuoden kokemuksella. Olemme keskittyneet piha- ja viheralueiden hoitoon niin kesäisin kuin talvisin, sekä sisätilojen tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Kiinteistöpalvelu Lintula

Kiinteistöpalvelu Lintula

Kiinteistöpalvelu Lintulalla on monipuoliset kiinteistöhuollon ja talotekniikan palvelut Rovaniemen talousalueen asuin- ja liikekiinteistöille. Yli 30 vuoden kokemuksemme on kerryttänyt kattavan ammattitaidon kiinteistöjen ylläpidosta, ja toimintamme on kehittynyt kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi. Lintula tunnetaan hyvästä laadusta ja ammattitaidosta.
Kirkas-Siivous

Kirkas-Siivous

Kirkas-Siivous toimii Rovaniemen talousalueella ja tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset siivouspalvelut ja myymme myös siivousaineita ja -välineitä. Palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita ja osaavan henkilöstömme käsissä kiinteistösi tilat pysyvät puhtaina ja raikkaina. Löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet ja laajan valikoiman erikoissiivouksia.
Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu on 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.
Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu on vuonna 1998 perustettu Kotkalainen yritys. Tarjoamme teknistä kiinteistöhuoltoa ja ulkoaluehuoltoa, rakennamme ja remontoimme, teemme sähkötöitä ja huolehdimme siivouksesta ja puhtaanapidosta sekä tarjoamme Korttelitalkkari-palvelua.
Kouvolan Talohuolto Oy

Kouvolan Talohuolto Oy

Vuonna 2013 perustettu yritys on kasvanut paikalliseksi ammattilaisten tiimiksi. Teemme vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla kiinteistöhuoltoa Kouvolassa. Uskomme, että kiinteistön kunnon laadukas ylläpitäminen on työtä huomisen hyväksi. Meiltä saa kaikki kiinteistöjen ylläpitoon tarvittavat palvelut.
Lappeen Huoltomestarit

Lappeen Huoltomestarit

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat kiinteistö- ja ympäristöhuollon palvelut Etelä-Karjalan maakunnan alueella asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille jo vuodesta 1976. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2015 laatustandardin mukaan vuonna 2018.
Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut on täyden palvelun kiinteistönhuoltoyritys, jolla on alalta yli 40 vuoden kokemus. Toimialueemme on koko Vaasa. Olemme vahva ja itsenäinen paikallinen toimija, mikä mahdollistaa ketterän päätöksenteon ja nopean avun hätätilanteissa.
Meranti

Meranti

Meranti on oululainen, puhtausalan tunnettu ammattilainen. Asiakkaidemme joukossa on niin suuria kuin pieniä yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilta sekä kotitalouksia. Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Puhtausalan osaamisemme on laaja ja meille on tärkeää, että palvelumme ovat myös ympäristön kannalta kestäviä.
Moxley

Moxley

Moxley Oy on tehokkaasti toimiva huoltoyhtiö, joka suorittaa kiinteistöhuollon lisäksi taloyhtiöiden tarvitsemat kunnostustyöt Vantaan ja Helsingin alueella.
Nokian Kiinteistöhuolto

Nokian Kiinteistöhuolto

Nokian Kiinteistöhuolto on alansa vahva ammattilainen ja edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Nokialla. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan nykyaikaisimmat koneet ja välineet niin kiinteistöhuoltoon kuin siivoukseen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset pihojen viherpalvelut suunnittelusta toteutukseen.
Pirkanmaan Duo siivouspalvelut Oy

Pirkanmaan Duo siivouspalvelut Oy

Duo siivouspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu pirkanmaalainen siivousalan yritys. Meiltä saa monipuoliset siivouspalvelut eri kiinteistötyypeille. Olemme toimintavuosien aikana laajentuneet yhdeksi merkittävimmistä alan tekijöistä Pirkanmaan alueella. Yrityksemme vahvuus on ennen kaikkea tinkimättömässä ammattitaidossa, joka näkyy paitsi siivoustyön laatuna myös arvostuksena työtä ja työntekijöitämme kohtaan.
Pirkanmaan Talotoimi

Pirkanmaan Talotoimi

Pirkanmaan Talotoimi Oy on 2012 perustettu Lempäälässä sijaitseva yritys, joka kaivaa, huoltaa ja niittää. Palvelumme kattavat mm. monipuoliset kiinteistöjen kaivuutyöt kuten salaoja- ja sadevesijärjestelmät, pihojen viheralueiden teot ja sokkelin kermieristykset. Katujen ja teiden kunnossapitotyöt sekä tienvarsiniitot onnistuvat ja kauttamme saat myös kuorikkeet, mullat ja murskeet pihallesi.
Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet on vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuollon yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu kiinteistöjen huolto ja ylläpito, remontointi, siivous, sekä kuljetus- ja jätehuollon palvelut Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa.
Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli on Oulun seudulla siivouspalveluita tarjoava ammattilainen. Valttimme on ripeä toiminta, sillä reagoimme nopeasti esittämääsi siivoustarpeeseen. Palvelemme pääasiassa taloyhtiöitä ja yrityksiä. Siivouksen voit tilata sopimukseen perustuvana, jatkuvana ylläpitosiivouksena ja toteutamme myös kertasiivouksia ja perusteellisia suursiivouksia kotitalouksiin.
Purkat

Purkat

Purkat Oy on Lohjan alueen suurin yksityinen kiinteistönhuoltoyhtiö. Purkat Oy on paikalliseen asiakaspalveluun perustuva, luotettu kokonaispalvelun tarjoaja koko läntisellä Uudellamaalla. Pääasialliset toimialueemme on Lohjan talous alueella.
Savon Talohoito

Savon Talohoito

Savon Talohoito, tuttavien kesken STH, on yli 40 kiinteistöhoidon ammattilaisen yritys Mikkelissä. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöhuoltopalveluita, siivoustöitä, konetöitä ja muita huoltotöitä 30 vuoden kokemuksella.
Talohuolto Multanen

Talohuolto Multanen

Talohuolto Multasen yli 30 vuoden kokemus on kerryttänyt kattavan ammattitaidon kiinteistöjen ylläpidosta ja toimintamme on kehittynyt kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista asiantuntevaa kiinteistönhuoltopalvelua asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Monipuolinen palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita niin sisä- kuin ulkotiloissa. Remontointi-, sähkö- ja LVI-palvelut ovat saatavilla myös yksityisille kotitalouksille.
Talosyke

Talosyke

Talosyke tuottaa parasta huolenpitoa kiinteistöllesi. Missiomme on yksinkertainen: varmistaa jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen palvelu ja lopputulos. Pyrimme kaikessa toiminnassamme auttamaan asiakkaitamme varmistamaan kiinteistöomaisuutensa arvon säilymisen.
Tankkipojat

Tankkipojat

Tankkipojat on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1959 Turussa ja lähikunnissa. Tarjoamme Imuautopalveluita, lumi- ja kunnossapitotöitä ja muita kuljetuspalveluita kattavalla kalustolla ja vuosien ammattitaidolla.
TL Maint

TL Maint

TL-Maint tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin Jyväskylän talousalueella. Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Huolehdimme kiinteistönne viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi.
Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä Oy on v. 1989 perustettu yritys, jonka toiminnan perustana on asukasläheinen palvelu ja vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito kiinteistöhuollon alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa ulkoalueiden hoidosta tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Uudenmaan huoltokeskus Oy

Uudenmaan huoltokeskus Oy

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on perinteikäs kiinteistöhuoltoyritys, joka toimii laajalti koko Uudellamaalla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat kiinteistöhuolto-, isännöinti- ja siivouspalvelut vuosikymmenten kokemuksella.
Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy on voimakkaasti kiinteistönhoitoon panostava yhtiö. Yrityksellä on sopimushuollossa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä ja teollisuuskiinteistöjä sekä muita eriasteisia palvelukohteita Valkeakosken alueella. Painotamme nopeaa reagointikykyä, hyvää laatua ja asiakasläheisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä asukkaiden ja isännöitsijöiden kanssa.
Vihdin Rakennustekniikka VRT

Vihdin Rakennustekniikka VRT

Vihdin Rakennustekniikka VRT Oy on kiinteistöhuoltoon, talvikunnossapitoon ja maanrakennustöihin erikoistunut perheyritys Länsi-Uudellamaalla. Tarjoamme monipuolisesti niin kiinteistöhuollon, talvikunnossapidon, remontoinnin kuin maanrakennuksenkin palvelut.
Viherkehä

Viherkehä

Olemme Uudenmaan alueella palveleva viherosaamisen monipalveluyritys. Tarjoamme asiakaslähtöisiä ratkaisuja taloyhtiöille ja yrityksille koskien viheralueiden hoitoa ja ylläpitoa, viherrakentamista ja vihersuunnittelua. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme takaa parhaan lopputuloksen, niin laadullisesti kuin taloudellisestikin.
Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy on vuonna 2010 perustettu kiinteistönhoitoon sekä kivi- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Olemme alun perin paljasjalkaisia Tamperelaisia, vaikka nykyään hallimme ja toimistomme löytääkin Ylöjärveltä. Toimimme pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa.