Paikalliset huoltoyhtiöt

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB tarjoaa asiakkailleen monenlaisia turvallisuuspalveluita Åkersbergassa. Valmistamme ja toteutamme muun muassa erilaisia avaimia ja lukkoja sekä hälytyslaitteiden, kameroiden ja lukkojen asennusta. Palveluihimme kuuluu myös turvallisuusneuvonta ja lukkojen avaukset.
Bromma Fönsterputs

Bromma Fönsterputs

Vuonna 1952 perustettu Bromma Fönsterputs on yksi Ruotsin johtavista ikkunanpesuyrityksistä. Yritys on erikoistunut toimimaan haastavissa ja korkeissa kohteissa, joissa vaaditaan erikoiskalustoa sekä kokemuksen tuomaa vankkaa osaamista. Kokemusta löytyy monimutkaisten rakennusten ikkunoiden pesusta sekä julkisivujen huolto- ja kunnostustöistä. Yritykselle on myönnetty Joutsenmerkki ja toiminta on ISO-sertifioitua.
Cemi AB

Cemi AB

Cemi AB on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluita jo vuodesta 1999. Työllistämme tänä päivänä noin 100 työntekijää, jotka pyrkivät kaikessa toiminnassaan asiakaslähtöisyyteen. Meillä on kokemusta sekä yksityisistä että julkisista toimeksiannoista ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi eri kokoiset kunnat, sekä asuinkiinteistöt. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset ja tällä tavoin saavuttaa tyytyväisiä asiakkaita.
Crendo

Crendo

Crendo on toiminut vuodesta 2003 lähtien, me kehitämme palveluitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Lupauksemme on: Crendo tarjoaa kumppanuuksien kautta kiinteistönomistajille ja asukkaille täydellisen organisaation kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon.
--
Driftia

Driftia

Peter Almroth, Rickard Gileborn ja Tapio Kainulainen perustivat yrityksen vuonna 1993. Driftia lupaa tarjota markkinoiden parhaimman hinta-laatusuhteen. Hyvin toimiva kiinteistönhoito on erityisen tärkeä osa-alue ammattimaisessa ja kustannustehokkaassa kiinteistönomistuksessa.
F.T Drift

F.T Drift

FT Drift AB aloitti toimintansa vuonna 1999. Meillä on asiakkaita koko Tukholman alueella. Laadukkuus ja asiakastyytyväisyys ovat päivittäisen työmme kulmakiviä, ne tukevat yhtiömme kasvua. Tarjoamme kustannustehokasta, pitkäjännitteistä sekä luotettavaa kiinteistönhoitoa liikekiinteistöille ja taloyhtiöille. Motivoituneella ja pätevällä henkilöstöllä on toiminnassamme elintärkeä rooli.
FMT Förvaltning

FMT Förvaltning

Meidän laaja-alainen osaamisemme varmistaa laadukkaan kiinteistönhoidon. Asiakkaanamme voit luottaa mutkattomaan ja sujuvaan yhteistyöhön. Me palvelemme suuria- ja pieniä kiinteistöyhtiöitä, yksittäisiä kiinteistöjen omistajia ja hallinto- sekä taloyhtiöitä.
Fönsterputskåren

Fönsterputskåren

Fönsterputskåren on puhtaiden liike- ja näytetilojen ikkunoiden asiantuntija. Me räätälöimme ikkunanpesupalvelumme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja saat vastustamattoman tarjouksen!
Förvaltnings AB Graden

Förvaltnings AB Graden

Förvaltnings AB Graden aloitti toimintansa vuonna 1993. Yrityksen palveluihin kuuluvat kiinteistöjen isännöinti, taloushallinto ja kirjanpito.
Gröna Gården

Gröna Gården

Gröna Gården on vuonna 1997 perustettu yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat kokonaisratkaisut piha-alueiden suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon sekä kiinteistökorjauksiin. Yhtiö toimii koko Skånen alueella.
Höga Kusten Skog & Fastighet

Höga Kusten Skog & Fastighet

HKSF on aloittanut toimintansa vuonna 2013. Autamme asiakkaitamme piha- ja metsäalueiden hoidossa. Meille on ominaista joustavuus ja etsimme aina älykkäimpiä ratkaisuja sekä asiakkaille että urakoitsijoille.
Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Meidän toimintamme kulmakivenä on tarjota parasta laatua eri projektien jokaisessa vaiheessa. Luottamus meidän ja asiakkaidemme välillä on kaiken toiminnan keskiössä. Markkinoiden paras laatu ja kilpailukykyinen hintataso pitää asiakkaamme tyytyväisinä.
Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB perustettiin vuonna 2003 ajatuksella, että aika oli kypsä henkilökohtaisemmalle kiinteistönhoitajalle, joka todella ottaa asiakkaan toiveet ja ongelmat vakavasti. Olemme kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka sitoutuminen on aitoa. Tehokas organisaatiomme takaa korkean palvelutason.
Optimal Service Sverige

Optimal Service Sverige

Optimal Service perustettiin vuonna 2005. Huolehdimme kattavasti kiinteistöjen kunnossapidosta liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa, yhdistyksissä, ravintoloissa, toimisto- ja teollisuuskiinteistöissä.
Ostkustens Trädgårdsservice

Ostkustens Trädgårdsservice

Kalkmarin Ostkustens Trädgårdsservice rakentaa ja ylläpitää viheralueita yksityishenkilöille ja yrityksille. Teemme kaikkea puiden kaatamisesta, karsimisesta ja nurmikon leikkaamisesta päällystykseen, viemäröintiin ja maanrakennuksiin.
PART Fastighetsförvaltning AB

PART Fastighetsförvaltning AB

PART Fastighetsförvaltning AB tarjoaa kiinteistönomistajille ja heidän vuokralaisilleen kattavat isännöintipalvelut Etelä-Hallandin ja Pohjois-Skånen alueella. Palvelut tuotetaan oman henkilöstön ja paikallisen alihankintaverkoston avulla sitoutuneesti, ammattitaitoisesti, vuosien kokemuksella ja henkilökohtaisella palvelulla.
Princip Redovisning

Princip Redovisning

Tarjoamme täyden palvelun taloushallinnon palvelut vuokrakiinteistöjen omistajille. Palveluihimme kuuluvat mm. asuntolainoituksien siirrot, vuosikertomukset ja meille voit ulkoistaa vuokrien- ja vuokra-asuntoilmoitusten hallinnoinnin.
Renew Service

Renew Service

Me Renew Servicessä autamme taloyhtiöitä ja niiden hallituksia säilyttämään kiinteistöjensä arvon ja luomme samalla hyvinvointia asukkaille. Tarjoamme laajan palveluvalikoiman ja olemme lähialueemme suurin kiinteistöhuoltoalan toimija. Asiantuntemuksemme on kattava kaikilla kiinteistöhuollon ja -kunnossapidon alueilla.
Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB on vuonna 2001 perustettu kiinteistönhoito- ja isännöintiyritys, joka tarjoaa palveluita sekä kunnallisille että yksityisille toimijoille. Hallinnoimme esimerkiksi asuntoja, kouluja sekä toimistoja ja toimimme Suur-Tukholman ja Mälardalenin alueilla. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen hallinnollinen, taloudellinen ja tekninen isännöinti sekä tekninen huolto ja ulkoalueiden hoito. Pyrimme toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun sekä ympäristöystävällisyyteen. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu eri kohteissa osaavan henkilöstömme avulla siten, että kiinteistöt ovat aina hyvissä käsissä.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tarjoaa ulkoalueiden hoitoa, maa- ja viherrakentamista ja konetöitä Tukholman alueella. Toimintamme perustuu hyvään kommunikaatioon ja laadukkaaseen työn jälkeen. Asiakkaitamme on yritykset, kunnat ja yksityiset asuinyhteisöt.
Tomina

Tomina

Vuonna 1994 toimintansa aloittanut Tomina on yksi Ruotsin johtavista kiinteistöjen tukipalvelujen tarjoajista. Puhdistamme ikkunat ja julkisivut, korjaamme ja huollamme, auraamme lumen ja huolehdimme ulkotilojen viihtyisyydestä ja vehreydestä. Tarjoamme myös palveluiden konsultointia kiinteistönomistajille ja arkkitehdeille hyvien olosuhteiden luomiseksi nykyaikaiselle kiinteistönhoidolle.
Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB on perheyritys, joka on ollut toiminut vuodesta 1990 lähtien. Pitkä kokemuksemme ja vahva osaamisemme varmistavat, että voimme auttaa asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakassuhteemme ovat pitkiä, osa jo 31 vuotta sitten solmittuja. Haluamme työskennellä pitkäaikaisessa ja kestävässä suhteessa, joka perustuu kunnioitukseen ja asiantuntemukseen. Aivan kuten menneiden vuosien perinteisessä talonmies-mallissa, haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa jatkuvasti huomioiduiksi ja turvallisiksi.
Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel ja Västmanlands Byggtjänst ovat jo vuonna 1960 perustettuja perheyrityksiä. Pääkonttorimme sijaitsee Västeråsissa, Ruotsissa. Palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito, kiinteistöhuolto, rakennus- ja remonttityöt sekä muut työt. Toteutamme kiinteistöjen ympärivuotista kunnossapitoa, sekä eri pituisia toimeksiantoja, lyhyistä päivän pituisista töistä useiden kuukausien toimeksiantoihin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme joustavuuteen, tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.