Paikalliset huoltoyhtiöt

Din Vaktmester

Din Vaktmester

Din Vaktmester on Trondheimin ja sen lähialueiden liikekiinteistöjen, julkisten rakennusten, taloyhtiöiden ja osakkeenomistajien kokonaisvaltainen kiinteistöpalveluiden toimittaja. Palveluihimme kuuluvat myös siivous, puutarhanhoito ja rakentaminen. Toimintamallimme on tehokas ja yksinkertainen, se mukautuu sinun tarpeisiisi. Luotamme pitkään kokemukseen, vankkaan osaamiseen ja hyviin laitteisiin. Tyytyväiset asiakkaamme en todistavat: olet turvallisissa käsissä.
Rene Bygårder

Rene Bygårder

Rene Bygårder AS on Rene Trapper AS:n tytäryhtiö, joka on Norjan suurin porrassiivousalan yritys. Olemme tuottaneet kiinteistöpalveluja yli 12 vuoden ajan ja tällä hetkellä toimimme sadoissa osakehuoneistoissa ja taloyhtiöissä Oslossa, Askerissa ja Bærumissa. Tavoitteenamme on olla oman alamme ehdoton ykkönen laadukkuudessa, täsmällisyydessä sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyydessä!
Rene Trapper

Rene Trapper

Rene Trapper AS on Norjan suurin porrassiivoussalan yritys. Tällä hetkellä pidämme puhtaana yli 7500 porraskäytävää kuukaudessa. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä siivouksen tulokseen. Teemme työmme aina perusteellisesti ja täsmällisesti sovittuna ajankohtana. Tavoitteenamme on olla oman alamme ehdoton ykkönen laadukkuudessa, täsmällisyydessä sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyydessä!