Paikalliset huoltoyhtiöt

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu turkulainen saneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee taloyhtiöiden ja yritysten remonttitarpeissa. Toteutamme niin laajat saneerausurakat sisä- ja ulkotiloissa kuin yksittäiset, pienemmät remonttityöt. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun, ammattitaitoiseen toteutukseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden vaativiinkin tarpeisiin.
Kiinteistöhoito Juhala Oy

Kiinteistöhoito Juhala Oy

Olemme vuonna 1992 perustettu kiinteistöhuoltoon erikoistunut perheyritys. Asiantuntevat kiinteistöhuollon ammattilaisemme palvelevat Turun seudulla. Palvelemme taloyhtiöitä ja liike- sekä teollisuuskiinteistöasiakkaita laadukkaasti ja jokaisen tarpeiden mukaan. Palvelumme kattaa kaikki kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät palvelut. Lisäksi teemme pienimuotoisia maanrakennustöitä, pienrakentamis- ja remonttitöitä sekä viheralueiden muokkauksia. Kauttamme järjestyy myös puutarhuripalveluja.
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy on tuottanut luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja jo vuodesta 1999. Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja toimitilojen käyttäjiä Varsinais-Suomen talousalueella. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan, joiden myötä tavoitteenamme on saavuttaa hyvin hoidetut kiinteistöt ja tyytyväiset asiakkaat. Lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, joiden tarpeita pyrimme palvelemaan monipuolisesti ja joustavasti paikallisen alihankkijaverkostomme tuella.
Tankkipojat

Tankkipojat

Tankkipojat on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1959 Turussa ja lähikunnissa. Tarjoamme Imuautopalveluita, lumi- ja kunnossapitotöitä ja muita kuljetuspalveluita kattavalla kalustolla ja vuosien ammattitaidolla.
Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä Oy on v. 1989 perustettu yritys, jonka toiminnan perustana on asukasläheinen palvelu ja vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito kiinteistöhuollon alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa ulkoalueiden hoidosta tekniseen huoltoon ja siivoukseen.