Paikalliset huoltoyhtiöt

Jurvelin

Jurvelin

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys, jonka keskeistä osaamista ovat pitkäjänteiset, toimivat ja tehokkaat asumisviihtyvyyteen sekä kiinteistön arvon säilyttämiseen liittyvät palvelut. Tarjoamme täyden palvelun kiinteistöhuoltoa, siivouspalveluita sekä talotekniikan palveluita asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille.
Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu on 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.
Meranti

Meranti

Meranti on oululainen, puhtausalan tunnettu ammattilainen. Asiakkaidemme joukossa on niin suuria kuin pieniä yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilta sekä kotitalouksia. Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Puhtausalan osaamisemme on laaja ja meille on tärkeää, että palvelumme ovat myös ympäristön kannalta kestäviä.
Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli

Puhdas Tuuli on Oulun seudulla siivouspalveluita tarjoava ammattilainen. Valttimme on ripeä toiminta, sillä reagoimme nopeasti esittämääsi siivoustarpeeseen. Palvelemme pääasiassa taloyhtiöitä ja yrityksiä. Siivouksen voit tilata sopimukseen perustuvana, jatkuvana ylläpitosiivouksena ja toteutamme myös kertasiivouksia ja perusteellisia suursiivouksia kotitalouksiin.