Paikalliset huoltoyhtiöt

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB tarjoaa asiakkailleen monenlaisia turvallisuuspalveluita Åkersbergassa. Valmistamme ja toteutamme muun muassa erilaisia avaimia ja lukkoja sekä hälytyslaitteiden, kameroiden ja lukkojen asennusta. Palveluihimme kuuluu myös turvallisuusneuvonta ja lukkojen avaukset.
Cateva

Cateva

Catevan ammattilaiset ovat apunasi oli kyse sitten kiinteistötekniikkaan, remontti- ja korjausrakentamiseen tai viher- ja maanrakentamiseen liittyvistä tarpeista. Meiltä hoituvat myös kosteuskartoitukset ja infraurakat. Saat meiltä avun niin pieniin pikatöihin kuin laajempiin urakoihinkin. Catevan mottona on: kätevää kiinteistökorjausta. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä.
Cemi AB

Cemi AB

Cemi AB on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluita jo vuodesta 1999. Työllistämme tänä päivänä noin 100 työntekijää, jotka pyrkivät kaikessa toiminnassaan asiakaslähtöisyyteen. Meillä on kokemusta sekä yksityisistä että julkisista toimeksiannoista ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi eri kokoiset kunnat, sekä asuinkiinteistöt. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset ja tällä tavoin saavuttaa tyytyväisiä asiakkaita.
Crendo

Crendo

Crendo on toiminut vuodesta 2003 lähtien, me kehitämme palveluitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Lupauksemme on: Crendo tarjoaa kumppanuuksien kautta kiinteistönomistajille ja asukkaille täydellisen organisaation kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon.
--
Din Vaktmester

Din Vaktmester

Din Vaktmester on Trondheimin ja sen lähialueiden liikekiinteistöjen, julkisten rakennusten, taloyhtiöiden ja osakkeenomistajien kokonaisvaltainen kiinteistöpalveluiden toimittaja. Palveluihimme kuuluvat myös siivous, puutarhanhoito ja rakentaminen. Toimintamallimme on tehokas ja yksinkertainen, se mukautuu sinun tarpeisiisi. Luotamme pitkään kokemukseen, vankkaan osaamiseen ja hyviin laitteisiin. Tyytyväiset asiakkaamme en todistavat: olet turvallisissa käsissä.
Ejendomsvirke

Ejendomsvirke

Ejendomsvirke on perustettu vuonna 1981. Hoidamme kiinteistöhuoltoa niin liike- kuin asuinkiinteistöissä. Meillä on yli 80 ammattilaista ja toimimme ympäri Tanskaa. Tavoitteenamme on kustannustehokas ja laadukas palvelu, joka takaa kiinteistöjen pitkäikäisyyden sekä käyttäjien tyytyväisyyden.
EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa luotettavasti kiinteistöhuollot ja siivoustyöt Seinäjoen ja Ilmajoen seudulla. Toimimme asiakkaan tarpeiden ja laadittujen sopimusten mukaan. Suoritamme kiinteistöhuollot ja siivoukset tilapäisinä keikkatöinä tai laajempina palvelukokonaisuuksina.
Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltoa alueilla Eurajoki – Rauma – Luvia ja Pori. Työmme tavoite on hyvin huollettu kiinteistö ja siisti ympäristö, jotka lisäävät kiinteistön arvoa, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä.
F.T Drift

F.T Drift

FT Drift AB aloitti toimintansa vuonna 1999. Meillä on asiakkaita koko Tukholman alueella. Laadukkuus ja asiakastyytyväisyys ovat päivittäisen työmme kulmakiviä, ne tukevat yhtiömme kasvua. Tarjoamme kustannustehokasta, pitkäjännitteistä sekä luotettavaa kiinteistönhoitoa liikekiinteistöille ja taloyhtiöille. Motivoituneella ja pätevällä henkilöstöllä on toiminnassamme elintärkeä rooli.
Gröna Gården

Gröna Gården

Gröna Gården on vuonna 1997 perustettu yritys. Tarjoamme asiakkaillemme kattavat kokonaisratkaisut piha-alueiden suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon sekä kiinteistökorjauksiin. Yhtiö toimii koko Skånen alueella.
Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu turkulainen saneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee taloyhtiöiden ja yritysten remonttitarpeissa. Toteutamme niin laajat saneerausurakat sisä- ja ulkotiloissa kuin yksittäiset, pienemmät remonttityöt. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun, ammattitaitoiseen toteutukseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden vaativiinkin tarpeisiin.
Höga Kusten Skog & Fastighet

Höga Kusten Skog & Fastighet

HKSF on aloittanut toimintansa vuonna 2013. Autamme asiakkaitamme piha- ja metsäalueiden hoidossa. Meille on ominaista joustavuus ja etsimme aina älykkäimpiä ratkaisuja sekä asiakkaille että urakoitsijoille.
Janitor

Janitor

Vuonna 1989 perustettu Janitor on kasvanut merkittäväksi kiinteistöhoidon toimijaksi Hyvinkäällä. Toimimme paikallisesti, tarjoten aina parasta palvelua. Tavoitteenamme on olla pitkäkestoinen kiinteistöhoidon kumppani yhtiöllesi kiinteistöhuollossa, siivouksessa ja sähkötöissä.
Jurvelin

Jurvelin

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys, jonka keskeistä osaamista ovat pitkäjänteiset, toimivat ja tehokkaat asumisviihtyvyyteen sekä kiinteistön arvon säilyttämiseen liittyvät palvelut. Tarjoamme täyden palvelun kiinteistöhuoltoa, siivouspalveluita sekä talotekniikan palveluita asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille.
Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Kanta-Hämeen Kiinteistöala on keskittynyt monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin, siivouspalveluihin sekä maanrakennustöihin Hämeenlinnan alueella. Paikalliset kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluita tarjoavat yritykset Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy, Aluetalonmies A. Koskela Oy, Siivouslinja Oy ja Kiinteistöpalvelu Kariniemi Oy ovat yhdistyivät toimimaan Kanta-Hämeen Kiinteistöala Oy:n nimen alla.
Kiinteistöhuolto 3 J

Kiinteistöhuolto 3 J

Kiinteistöhuolto 3 J on toiminut kiinteistöhuoltoalalla kymmeniä vuosia. Hoidamme kaikki kiinteistöhuollon palvelut pienissä ja suurissa kohteissa. Työmme teemme aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kauttamme saat myös perinteiset kaivuu- ja maanrakennustyöt taidokkaasti ja tehokkaasti tehtynä sekä viemärikuvaukset tallentavalla kameralla.
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy on tuottanut luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja jo vuodesta 1999. Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja toimitilojen käyttäjiä Varsinais-Suomen talousalueella. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan, joiden myötä tavoitteenamme on saavuttaa hyvin hoidetut kiinteistöt ja tyytyväiset asiakkaat. Lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, joiden tarpeita pyrimme palvelemaan monipuolisesti ja joustavasti paikallisen alihankkijaverkostomme tuella.
Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola Oy tarjoaa kiinteistöjen huoltopalveluja Lappeenrannassa. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistönhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito, siivous sekä huoneistokorjaukset. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt sekä liike- ja vuokrakiinteistöt. Pitkäaikaisimmat kohteet ovat olleet hoidossamme yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta!
Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen tarjoaa nimensä mukaisesti kiinteistöhuoltopalveluja Lahden alueella jo 20 vuoden kokemuksella. Olemme keskittyneet piha- ja viheralueiden hoitoon niin kesäisin kuin talvisin, sekä sisätilojen tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Kiinteistöpalvelu Lintula

Kiinteistöpalvelu Lintula

Kiinteistöpalvelu Lintulalla on monipuoliset kiinteistöhuollon ja talotekniikan palvelut Rovaniemen talousalueen asuin- ja liikekiinteistöille. Yli 30 vuoden kokemuksemme on kerryttänyt kattavan ammattitaidon kiinteistöjen ylläpidosta, ja toimintamme on kehittynyt kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi. Lintula tunnetaan hyvästä laadusta ja ammattitaidosta.
Kirkas-Siivous

Kirkas-Siivous

Kirkas-Siivous toimii Rovaniemen talousalueella ja tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset siivouspalvelut ja myymme myös siivousaineita ja -välineitä. Palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita ja osaavan henkilöstömme käsissä kiinteistösi tilat pysyvät puhtaina ja raikkaina. Löydät meiltä kaikki siivouksen osa-alueet ja laajan valikoiman erikoissiivouksia.
Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu on 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.
Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu on vuonna 1998 perustettu Kotkalainen yritys. Tarjoamme teknistä kiinteistöhuoltoa ja ulkoaluehuoltoa, rakennamme ja remontoimme, teemme sähkötöitä ja huolehdimme siivouksesta ja puhtaanapidosta sekä tarjoamme Korttelitalkkari-palvelua.
Lappeen Huoltomestarit

Lappeen Huoltomestarit

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat kiinteistö- ja ympäristöhuollon palvelut Etelä-Karjalan maakunnan alueella asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille jo vuodesta 1976. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2015 laatustandardin mukaan vuonna 2018.
Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut on täyden palvelun kiinteistönhuoltoyritys, jolla on alalta yli 40 vuoden kokemus. Toimialueemme on koko Vaasa. Olemme vahva ja itsenäinen paikallinen toimija, mikä mahdollistaa ketterän päätöksenteon ja nopean avun hätätilanteissa.
Meranti

Meranti

Meranti on oululainen, puhtausalan tunnettu ammattilainen. Asiakkaidemme joukossa on niin suuria kuin pieniä yrityksiä ja yhteisöjä eri toimialoilta sekä kotitalouksia. Osaava henkilökuntamme ja toimivat prosessimme takaavat asiakkaillemme laadukkaat, kustannustehokkaat ja luotettavat siivouspalvelut. Puhtausalan osaamisemme on laaja ja meille on tärkeää, että palvelumme ovat myös ympäristön kannalta kestäviä.
Moxley

Moxley

Moxley Oy on tehokkaasti toimiva huoltoyhtiö, joka suorittaa kiinteistöhuollon lisäksi taloyhtiöiden tarvitsemat kunnostustyöt Vantaan ja Helsingin alueella.
Nokian Kiinteistöhuolto

Nokian Kiinteistöhuolto

Nokian Kiinteistöhuolto on alansa vahva ammattilainen ja edelläkävijä, joka tarjoaa nykyaikaista kiinteistöhuoltopalvelua Nokialla. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on käytössään alan nykyaikaisimmat koneet ja välineet niin kiinteistöhuoltoon kuin siivoukseen. Lisäksi palveluihimme kuuluvat erilaiset pihojen viherpalvelut suunnittelusta toteutukseen.
Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB

Nordstaden Stockholm AB perustettiin vuonna 2003 ajatuksella, että aika oli kypsä henkilökohtaisemmalle kiinteistönhoitajalle, joka todella ottaa asiakkaan toiveet ja ongelmat vakavasti. Olemme kiinteistöhuoltoyhtiö, jonka sitoutuminen on aitoa. Tehokas organisaatiomme takaa korkean palvelutason.
Optimal Service Sverige

Optimal Service Sverige

Optimal Service perustettiin vuonna 2005. Huolehdimme kattavasti kiinteistöjen kunnossapidosta liikekiinteistöissä, kauppakeskuksissa, yhdistyksissä, ravintoloissa, toimisto- ja teollisuuskiinteistöissä.
Ostkustens Trädgårdsservice

Ostkustens Trädgårdsservice

Kalkmarin Ostkustens Trädgårdsservice rakentaa ja ylläpitää viheralueita yksityishenkilöille ja yrityksille. Teemme kaikkea puiden kaatamisesta, karsimisesta ja nurmikon leikkaamisesta päällystykseen, viemäröintiin ja maanrakennuksiin.
Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet on vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuollon yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu kiinteistöjen huolto ja ylläpito, remontointi, siivous, sekä kuljetus- ja jätehuollon palvelut Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa.
Purkat

Purkat

Purkat Oy on Lohjan alueen suurin yksityinen kiinteistönhuoltoyhtiö. Purkat Oy on paikalliseen asiakaspalveluun perustuva, luotettu kokonaispalvelun tarjoaja koko läntisellä Uudellamaalla. Pääasialliset toimialueemme on Lohjan talous alueella.
Rene Bygårder

Rene Bygårder

Rene Bygårder AS on Rene Trapper AS:n tytäryhtiö, joka on Norjan suurin porrassiivousalan yritys. Olemme tuottaneet kiinteistöpalveluja yli 12 vuoden ajan ja tällä hetkellä toimimme sadoissa osakehuoneistoissa ja taloyhtiöissä Oslossa, Askerissa ja Bærumissa. Tavoitteenamme on olla oman alamme ehdoton ykkönen laadukkuudessa, täsmällisyydessä sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyydessä!
Rene Trapper

Rene Trapper

Rene Trapper AS on Norjan suurin porrassiivoussalan yritys. Tällä hetkellä pidämme puhtaana yli 7500 porraskäytävää kuukaudessa. Meille on erittäin tärkeää, että kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä siivouksen tulokseen. Teemme työmme aina perusteellisesti ja täsmällisesti sovittuna ajankohtana. Tavoitteenamme on olla oman alamme ehdoton ykkönen laadukkuudessa, täsmällisyydessä sekä asiakas- ja työntekijätyytyväisyydessä!
Renew Service

Renew Service

Me Renew Servicessä autamme taloyhtiöitä ja niiden hallituksia säilyttämään kiinteistöjensä arvon ja luomme samalla hyvinvointia asukkaille. Tarjoamme laajan palveluvalikoiman ja olemme lähialueemme suurin kiinteistöhuoltoalan toimija. Asiantuntemuksemme on kattava kaikilla kiinteistöhuollon ja -kunnossapidon alueilla.
Savon Talohoito

Savon Talohoito

Savon Talohoito, tuttavien kesken STH, on yli 40 kiinteistöhoidon ammattilaisen yritys Mikkelissä. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöhuoltopalveluita, siivoustöitä, konetöitä ja muita huoltotöitä 30 vuoden kokemuksella.
Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB on vuonna 2001 perustettu kiinteistönhoito- ja isännöintiyritys, joka tarjoaa palveluita sekä kunnallisille että yksityisille toimijoille. Hallinnoimme esimerkiksi asuntoja, kouluja sekä toimistoja ja toimimme Suur-Tukholman ja Mälardalenin alueilla. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen hallinnollinen, taloudellinen ja tekninen isännöinti sekä tekninen huolto ja ulkoalueiden hoito. Pyrimme toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun sekä ympäristöystävällisyyteen. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu eri kohteissa osaavan henkilöstömme avulla siten, että kiinteistöt ovat aina hyvissä käsissä.
Talohuolto Multanen

Talohuolto Multanen

Talohuolto Multasen yli 30 vuoden kokemus on kerryttänyt kattavan ammattitaidon kiinteistöjen ylläpidosta ja toimintamme on kehittynyt kiinteistöpalveluiden monialayritykseksi. Yrityksemme toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille kokonaisvaltaista asiantuntevaa kiinteistönhuoltopalvelua asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Monipuolinen palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita niin sisä- kuin ulkotiloissa. Remontointi-, sähkö- ja LVI-palvelut ovat saatavilla myös yksityisille kotitalouksille.
Talosyke

Talosyke

Talosyke tuottaa parasta huolenpitoa kiinteistöllesi. Missiomme on yksinkertainen: varmistaa jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen palvelu ja lopputulos. Pyrimme kaikessa toiminnassamme auttamaan asiakkaitamme varmistamaan kiinteistöomaisuutensa arvon säilymisen.
Tankkipojat

Tankkipojat

Tankkipojat on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1959 Turussa ja lähikunnissa. Tarjoamme Imuautopalveluita, lumi- ja kunnossapitotöitä ja muita kuljetuspalveluita kattavalla kalustolla ja vuosien ammattitaidolla.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tarjoaa ulkoalueiden hoitoa, maa- ja viherrakentamista ja konetöitä Tukholman alueella. Toimintamme perustuu hyvään kommunikaatioon ja laadukkaaseen työn jälkeen. Asiakkaitamme on yritykset, kunnat ja yksityiset asuinyhteisöt.
TL Maint

TL Maint

TL-Maint tarjoaa niin taloyhtiöille kuin toimitilakiinteistöille kokonaisvaltaista huoltopalvelua kiinteistöhuolto-, siivous- ja viherpalvelutarpeisiin Jyväskylän talousalueella. Meidät tunnetaan monipuolisesta osaamisesta sekä ketterästä ja luotettavasta palvelusta. Huolehdimme kiinteistönne viihtyisyydestä ja turvallisuudesta aina ammattitaidolla ja ripeästi.
Tomina

Tomina

Vuonna 1994 toimintansa aloittanut Tomina on yksi Ruotsin johtavista kiinteistöjen tukipalvelujen tarjoajista. Puhdistamme ikkunat ja julkisivut, korjaamme ja huollamme, auraamme lumen ja huolehdimme ulkotilojen viihtyisyydestä ja vehreydestä. Tarjoamme myös palveluiden konsultointia kiinteistönomistajille ja arkkitehdeille hyvien olosuhteiden luomiseksi nykyaikaiselle kiinteistönhoidolle.
Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä Oy on v. 1989 perustettu yritys, jonka toiminnan perustana on asukasläheinen palvelu ja vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito kiinteistöhuollon alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa ulkoalueiden hoidosta tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Uudenmaan huoltokeskus Oy

Uudenmaan huoltokeskus Oy

Uudenmaan Huoltokeskus Oy on perinteikäs kiinteistöhuoltoyritys, joka toimii laajalti koko Uudellamaalla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat kiinteistöhuolto-, isännöinti- ja siivouspalvelut vuosikymmenten kokemuksella.
Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy on voimakkaasti kiinteistönhoitoon panostava yhtiö. Yrityksellä on sopimushuollossa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä ja teollisuuskiinteistöjä sekä muita eriasteisia palvelukohteita Valkeakosken alueella. Painotamme nopeaa reagointikykyä, hyvää laatua ja asiakasläheisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä asukkaiden ja isännöitsijöiden kanssa.
Vihdin Rakennustekniikka VRT

Vihdin Rakennustekniikka VRT

Vihdin Rakennustekniikka VRT Oy on kiinteistöhuoltoon, talvikunnossapitoon ja maanrakennustöihin erikoistunut perheyritys Länsi-Uudellamaalla. Tarjoamme monipuolisesti niin kiinteistöhuollon, talvikunnossapidon, remontoinnin kuin maanrakennuksenkin palvelut.
Viherkehä

Viherkehä

Olemme Uudenmaan alueella palveleva viherosaamisen monipalveluyritys. Tarjoamme asiakaslähtöisiä ratkaisuja taloyhtiöille ja yrityksille koskien viheralueiden hoitoa ja ylläpitoa, viherrakentamista ja vihersuunnittelua. Ammattitaitoiseen henkilökuntaamme takaa parhaan lopputuloksen, niin laadullisesti kuin taloudellisestikin.
Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB

Västerås Service & Anläggning AB on perheyritys, joka on ollut toiminut vuodesta 1990 lähtien. Pitkä kokemuksemme ja vahva osaamisemme varmistavat, että voimme auttaa asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakassuhteemme ovat pitkiä, osa jo 31 vuotta sitten solmittuja. Haluamme työskennellä pitkäaikaisessa ja kestävässä suhteessa, joka perustuu kunnioitukseen ja asiantuntemukseen. Aivan kuten menneiden vuosien perinteisessä talonmies-mallissa, haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa jatkuvasti huomioiduiksi ja turvallisiksi.
Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel ja Västmanlands Byggtjänst ovat jo vuonna 1960 perustettuja perheyrityksiä. Pääkonttorimme sijaitsee Västeråsissa, Ruotsissa. Palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito, kiinteistöhuolto, rakennus- ja remonttityöt sekä muut työt. Toteutamme kiinteistöjen ympärivuotista kunnossapitoa, sekä eri pituisia toimeksiantoja, lyhyistä päivän pituisista töistä useiden kuukausien toimeksiantoihin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme joustavuuteen, tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.
Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy on vuonna 2010 perustettu kiinteistönhoitoon sekä kivi- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Olemme alun perin paljasjalkaisia Tamperelaisia, vaikka nykyään hallimme ja toimistomme löytääkin Ylöjärveltä. Toimimme pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa.