Paikalliset huoltoyhtiöt

Aluetalonmies A. Koskela

Aluetalonmies A. Koskela

Aluetalonmies hoitaa monipuoliset kiinteistönhoidon ja talotekniikan palvelut, saneeraukset, maanrakennustyöt ja siivoukset Hämeenlinnan seudulla. Asiakkainamme on sekä taloyhtiöitä että yksityistalouksia. Meillä on kosolti kokemusta, koulutusta ja kalustoa, millä homma hoituu kotiin päin!
Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB

Berga Lås & Larm AB tarjoaa asiakkailleen monenlaisia turvallisuuspalveluita Åkersbergassa. Valmistamme ja toteutamme muun muassa erilaisia avaimia ja lukkoja sekä hälytyslaitteiden, kameroiden ja lukkojen asennusta. Palveluihimme kuuluu myös turvallisuusneuvonta ja lukkojen avaukset.
Cemi AB

Cemi AB

Cemi AB on tarjonnut asiakkailleen laadukkaita kiinteistönhoito- ja isännöintipalveluita jo vuodesta 1999. Työllistämme tänä päivänä noin 100 työntekijää, jotka pyrkivät kaikessa toiminnassaan asiakaslähtöisyyteen. Meillä on kokemusta sekä yksityisistä että julkisista toimeksiannoista ja asiakkaitamme ovat esimerkiksi eri kokoiset kunnat, sekä asuinkiinteistöt. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset ja tällä tavoin saavuttaa tyytyväisiä asiakkaita.
EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu

EPV Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa luotettavasti kiinteistöhuollot ja siivoustyöt Seinäjoen ja Ilmajoen seudulla. Toimimme asiakkaan tarpeiden ja laadittujen sopimusten mukaan. Suoritamme kiinteistöhuollot ja siivoukset tilapäisinä keikkatöinä tai laajempina palvelukokonaisuuksina.
Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu

Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa laadukasta kiinteistöhuoltoa alueilla Eurajoki – Rauma – Luvia ja Pori. Työmme tavoite on hyvin huollettu kiinteistö ja siisti ympäristö, jotka lisäävät kiinteistön arvoa, asumismukavuutta ja viihtyisyyttä.
Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy

Helmi Saneerauspalvelut Oy on vuonna 2011 perustettu turkulainen saneerauksiin erikoistunut yritys, joka palvelee taloyhtiöiden ja yritysten remonttitarpeissa. Toteutamme niin laajat saneerausurakat sisä- ja ulkotiloissa kuin yksittäiset, pienemmät remonttityöt. Pyrimme kaikessa toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun, ammattitaitoiseen toteutukseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme tarjoamaan laajan palvelukokonaisuuden vaativiinkin tarpeisiin.
Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy

Kiinteistöhuolto J.Rusanen Oy on tuottanut luotettavia kiinteistönhoito- ja siivouspalveluja jo vuodesta 1999. Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja toimitilojen käyttäjiä Varsinais-Suomen talousalueella. Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan, joiden myötä tavoitteenamme on saavuttaa hyvin hoidetut kiinteistöt ja tyytyväiset asiakkaat. Lähes kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaisia sopimusasiakkaita, joiden tarpeita pyrimme palvelemaan monipuolisesti ja joustavasti paikallisen alihankkijaverkostomme tuella.
Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola

Kiinteistöhuolto Kantola Oy tarjoaa kiinteistöjen huoltopalveluja Lappeenrannassa. Palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistönhuolto, ulkoalueiden puhtaanapito, siivous sekä huoneistokorjaukset. Asiakkaitamme ovat asunto-osakeyhtiöt sekä liike- ja vuokrakiinteistöt. Pitkäaikaisimmat kohteet ovat olleet hoidossamme yhtäjaksoisesti yli 40 vuotta!
Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen

Kiinteistöhuolto Rantanen tarjoaa nimensä mukaisesti kiinteistöhuoltopalveluja Lahden alueella jo 20 vuoden kokemuksella. Olemme keskittyneet piha- ja viheralueiden hoitoon niin kesäisin kuin talvisin, sekä sisätilojen tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Kotikatu

Kotikatu

Kotikatu on 1989 perustettu paikallinen ja ketterä kiinteistöpalveluyritys. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon ja meillä on ammattilaiset myös liikekiinteistöjen ylläpitoon. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä. Lupauksemme on: havaitsemme, hoidamme ja huolehdimme.
Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu

Kotkan Kiinteistöpalvelu on vuonna 1998 perustettu Kotkalainen yritys. Tarjoamme teknistä kiinteistöhuoltoa ja ulkoaluehuoltoa, rakennamme ja remontoimme, teemme sähkötöitä ja huolehdimme siivouksesta ja puhtaanapidosta sekä tarjoamme Korttelitalkkari-palvelua.
Lappeen Huoltomestarit

Lappeen Huoltomestarit

Tarjoamme laadukkaat ja kattavat kiinteistö- ja ympäristöhuollon palvelut Etelä-Karjalan maakunnan alueella asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöille jo vuodesta 1976. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001:2015 laatustandardin mukaan vuonna 2018.
Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut

Luotsi Kiinteistöpalvelut on täyden palvelun kiinteistönhuoltoyritys, jolla on alalta yli 40 vuoden kokemus. Toimialueemme on koko Vaasa. Olemme vahva ja itsenäinen paikallinen toimija, mikä mahdollistaa ketterän päätöksenteon ja nopean avun hätätilanteissa.
Moxley

Moxley

Moxley Oy on tehokkaasti toimiva huoltoyhtiö, joka suorittaa kiinteistöhuollon lisäksi taloyhtiöiden tarvitsemat kunnostustyöt Vantaan ja Helsingin alueella.
Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet

Porvoon Huoltomiehet on vuonna 1991 perustettu kiinteistöhuollon yritys, jonka toimenkuvaan kuuluu kiinteistöjen huolto ja ylläpito, remontointi, siivous, sekä kuljetus- ja jätehuollon palvelut Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa.
Purkat

Purkat

Purkat Oy on Lohjan alueen suurin yksityinen kiinteistönhuoltoyhtiö. Purkat Oy on paikalliseen asiakaspalveluun perustuva, luotettu kokonaispalvelun tarjoaja koko läntisellä Uudellamaalla. Pääasialliset toimialueemme on Lohjan talous alueella.
Savon Talohoito

Savon Talohoito

Savon Talohoito, tuttavien kesken STH, on yli 40 kiinteistöhoidon ammattilaisen yritys Mikkelissä. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöhuoltopalveluita, siivoustöitä, konetöitä ja muita huoltotöitä 30 vuoden kokemuksella.
Siivouslinja

Siivouslinja

Siivouslinja tarjoaa siivouspalveluja yrityksille ja kiinteistöyhtiöille Hämeenlinnan seudulla. Olemme toimineet monipuolisten siivouspalvelujen tuottajana jo vuodesta 2002 ja ammattimaisiin palveluihimme kuuluu niin yrityssiivoukset, kiinteistösiivoukset kuin tilaussiivouksetkin.
Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB

Svealands Fastighetsteknik AB on vuonna 2001 perustettu kiinteistönhoito- ja isännöintiyritys, joka tarjoaa palveluita sekä kunnallisille että yksityisille toimijoille. Hallinnoimme esimerkiksi asuntoja, kouluja sekä toimistoja ja toimimme Suur-Tukholman ja Mälardalenin alueilla. Palveluihimme kuuluvat kiinteistöjen hallinnollinen, taloudellinen ja tekninen isännöinti sekä tekninen huolto ja ulkoalueiden hoito. Pyrimme toiminnassamme ensiluokkaiseen laatuun sekä ympäristöystävällisyyteen. Tavoitteenamme on yksilöllinen palvelu eri kohteissa osaavan henkilöstömme avulla siten, että kiinteistöt ovat aina hyvissä käsissä.
Talosyke

Talosyke

Talosyke tuottaa parasta huolenpitoa kiinteistöllesi. Missiomme on yksinkertainen: varmistaa jokaiselle asiakkaallemme paras mahdollinen palvelu ja lopputulos. Pyrimme kaikessa toiminnassamme auttamaan asiakkaitamme varmistamaan kiinteistöomaisuutensa arvon säilymisen.
Tankkipojat

Tankkipojat

Tankkipojat on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1959 Turussa ja lähikunnissa. Tarjoamme Imuautopalveluita, lumi- ja kunnossapitotöitä ja muita kuljetuspalveluita kattavalla kalustolla ja vuosien ammattitaidolla.
Tingvalla Mark

Tingvalla Mark

Tingvalla Mark tarjoaa ulkoalueiden hoitoa, maa- ja viherrakentamista ja konetöitä Tukholman alueella. Toimintamme perustuu hyvään kommunikaatioon ja laadukkaaseen työn jälkeen. Asiakkaitamme on yritykset, kunnat ja yksityiset asuinyhteisöt.
Tuiran Kiinteistöpalvelu

Tuiran Kiinteistöpalvelu

TKP on Oulussa ja sen lähiseudulla toimiva kiinteistöhuoltoa ja rakennuspalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme laadukkaita kokonaisvaltaisia palveluita yrityksille ja yksityisille kotitalouksille. Yrityksemme tunnusmerkkinä pidetään asiantuntevuutta, luotettavuutta ja laadukasta työnjälkeä. Nämä tunnusmerkit ovatkin TKP:n asiakastyytyväisyyden takana!
Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä

Turun Kiinteistöässä Oy on v. 1989 perustettu yritys, jonka toiminnan perustana on asukasläheinen palvelu ja vuosien kokemuksen tuoma ammattitaito kiinteistöhuollon alalla. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista kiinteistönhuoltoa ulkoalueiden hoidosta tekniseen huoltoon ja siivoukseen.
Urakointi Kaise Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Urakointi Kaise Kanta-Hämeen Kiinteistöala

Urakointi Kaise eli Kanta-Hämeen Kiinteistöala on keskittynyt monipuolisiin kiinteistöhuollon töihin, sekä maanrakennustöihin Hämeenlinnan alueella. Olemme paikallinen, vuosia alallamme toiminut kiinteistöhuolto- ja maarakennusyritys ja hoidossamme on Hämeenlinnan alueella jo noin sata taloyhtiötä ja liikekiinteistöä.
Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy on voimakkaasti kiinteistönhoitoon panostava yhtiö. Yrityksellä on sopimushuollossa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä ja teollisuuskiinteistöjä sekä muita eriasteisia palvelukohteita Valkeakosken alueella. Painotamme nopeaa reagointikykyä, hyvää laatua ja asiakasläheisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä asukkaiden ja isännöitsijöiden kanssa.
Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel & Västmanlands Byggtjänst

Västmanlands Fastighetsskötsel ja Västmanlands Byggtjänst ovat jo vuonna 1960 perustettuja perheyrityksiä. Pääkonttorimme sijaitsee Västeråsissa, Ruotsissa. Palveluihimme kuuluvat ulkoalueiden hoito, kiinteistöhuolto, rakennus- ja remonttityöt sekä muut työt. Toteutamme kiinteistöjen ympärivuotista kunnossapitoa, sekä eri pituisia toimeksiantoja, lyhyistä päivän pituisista töistä useiden kuukausien toimeksiantoihin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme joustavuuteen, tehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.
Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila

Ympäristöpalvelut Knuutila Oy on vuonna 2010 perustettu kiinteistönhoitoon sekä kivi- ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys. Olemme alun perin paljasjalkaisia Tamperelaisia, vaikka nykyään hallimme ja toimistomme löytääkin Ylöjärveltä. Toimimme pääasiassa Tampereella ja lähikunnissa.